Henkilöauto (B)

Voit aloittaa autokoulun vuotta ennen 18-vuotissyntymäpäivääsi. Henkilöautokortin opetus on kolmivaiheinen, joka jakaantuu perusvaiheeseen, harjoitteluvaiheeseen ja syventävään vaiheeseen.

bmw avoOpetuksen pääpaino on perusvaiheessa, jonka jälkeen seuraa kuljettajatutkinto. Myönnetty ajo-oikeus oikeuttaa siirtymään harjoitteluvaiheeseen, jonka jälkeen suoritetaan kuljettajaopetuksen päättävä syventävävaihe. Pitkäaikaisen ajokortin saa aikaisintaan vuoden kuluttua kuljettajatutkinnosta.

Opetuksen voi aloittaa, kun oppilas on täyttänyt 17 vuotta. Teoriakokeen voi tehdä 1kk ennen 18 vuoden ikää, mutta ajokokeen voi suorittaa vasta täytettyään 18 vuotta.

Perusvaihe 

 1. Ilmoittaudu perusvaiheen kurssillemme
 2. Osallistu teoriaopetukseen
 3. Osallistu ajo-opetukseen
 4. Suorita teoriakoe hyväksytysti
 5. Ajokokeen suorittaminen
 6. Saat tutkinnon vastaanottajalta väliaikaisen henkilöautokortin. Lopullinen ajokorttisi saapuu postissa.

 7. Sovi harjoitteluvaiheesta

Ilmoittaudu tästäILMOITTAUDU


Harjoitteluvaihe 

Harjoitteluvaiheen opetus suoritetaan aikaisintaan 1 kk kuluttua kuljettajatutkinnosta.
Kursseja viikottain, ilmoittaudu 0400 175551 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 1. Ilmoittaudu harjoitteluvaiheen kurssillemme
 2. Suorita teoriatunti ja ajotunnit
 3. Saat todistuksen harjoitteluvaiheesta. Muistathan! Harjoitteluvaiheen suorittamisen jälkeen, sinun tulee suorittaa syventävä vaihe vielä ennen lyhytaikaisen korttisi umpeutumista, eli 24kk sisällä kuljettajatutkinnosta.

Pimeän ajon kurssi (simu)

Kursseja aina, ilmoittaudu soita 0400 175551 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 1. Kurssi sisältää pimeän ajon SIMULAATTORISSA. Pimeän ajon kurssi on suoritettava viimeistään ennen syventävän vaiheen kurssia.

Syventävän  vaiheen   kurssi

 Syventävävaihe voidaan suorittaa aikaisintaan 3 kk kuluttua, mutta viimeistään kahden vuoden kuluessa kuljettajatutkinnosta.

 1. Ilmoittaudu syventävän vaiheen kurssillemme
 2. Suorita arvioiva-ajo ja palauteteoriatunti
 3. Osallistu rata-ajo-opetukseen. Suoritetaan liukkaalla radalla ja opetus sisältää teoria- ja ajotunteja
 4. Suoritettuasi syventävän vaiheen kurssin, saat todistuksen suoritetusta kurssista.